content

Werken bij BenBelle

VACATURES

 

Ben jij koning of koningin buitenspelen? Wil je graag elke dag buiten zijn en hou je van op avontuur gaan? Laat je de kinderen graag kennismaken met de natuur en ben je ondernemend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben&Belle Buitenschoolse opvang Hoogland 

Op onderzoek uitgaan, experimenteren en uitproberen.. Wij zijn er gek op! Wij hebben een drietal BSO locaties, waarbij we zoveel mogelijk met de kinderen buitenspelen. In Hoogland is het zelfs een buiten BSO, we gaan er graag op uit!

Voor onze vestiging in Hoogland zijn wij op zoek naar:

Pedagogisch medewerker BSO
Voor minimaal 22 uur per week

Functie-eisen; Het profiel van een Ben&Belle pedagogisch medewerker:
De dienstverlening van BenBelle Kinderopvang is onderscheidend ten opzichte van andere kinderopvangorganisaties en daarom zijn wij ook op zoek naar medewerkers met dat beetje meer. Wij zoeken dus niet zomaar personeel, maar wij zoeken een echte ‘Ben of Belle’.

Vaardigheden en kwaliteiten:
Een eerste vereiste is natuurlijk dat je dol bent op kinderen. Uiteraard ben je in het bezit van de vereiste diploma’s zoals SPW, SPH, CMV, Pabo of andere in de CAO kindercentra erkende diploma’s. Inlevingsvermogen, organisatietalent, verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid en stressbestendigheid zijn begrippen die je niet vreemd zijn.

Je weet hoe je kinderen op een betrokken en professionele manier stimuleert in hun ontwikkeling, Je kan je hierbij goed inleven en je bent niet bang om een beetje gek te doen. Buitenspelen vinden wij een vak op zich, weer of geen weer! Je toont initiatief en hebt een motiverend en stimulerend aandeel in teamverband. 

Houding en gedrag:
Je prioriteit is het welbevinden van de kinderen. Flexibiliteit is een van je talenten. Je vindt het leuk om allerlei activiteiten te organiseren. Je bent representatief en kan uitstekend communiceren (met o.a. ouders) waarbij je zowel een doortastende als geduldige houding hebt. Je geeft op een positieve manier feedback. Door je zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen ben je een fijne ondersteuning in het team.

Als je wilt solliciteren ontvangen we graag een motivatiebrief waarin je beschrijft waarom je in onze organisatie zou willen werken. Je motivatie en CV (voorzien van pasfoto) kun je mailen naar pz@benbelle.nl t.a.v. Melissa Vas. Mocht je eerst nog meer informatie willen over de vacature dan kan je telefonisch contact opnemen (06-19037767).

Wat heeft BenBelle Kinderopvang nog meer te bieden?
Werk met plezier! Naast een salaris conform CAO Kindercentra, bieden wij je een afwisselende en uitdagende baan in een enthousiast team, waarbij een prettige werksfeer met ruimte voor eigen inbreng en initiatieven centraal staan. Binnen de organisatie hechten wij veel waarde aan open communicatie. Wij vinden continue ontwikkeling en bijleren belangrijk en investeren daar veel in.

Kortom: een organisatie waar je elke dag met plezier naar toe gaat en een hoop werkervaring kan opdoen!

Vacature pedagogisch medewerker 

Vacature Pedagogisch medewerker voor alle locaties:
Ben jij onze nieuwe Ben of Belle? Wij zijn opzoek naar een (oproep) pedagogisch medewerker. Eventueel zijn een aantal uren op contract mogelijk.

BenBelle is een particuliere kinderopvangorganisatie met 3 vestigingen. Wij werken met een duidelijke visie; Huiselijk, open groen en met plezier! Dit geld voor de kinderen, ouders en onze medewerkers.
We bieden kinderen van 0 tot 12 jaar kwalitatief hoogstaande, pedagogisch verantwoorde en ontwikkelingsgerichte opvang aan in kleine groepen. Het welzijn en het plezier van de kinderen staan hierin centraal. De dienstverlenging van BenBelle Kinderopvang is onderscheidend ten opzichte van andere kinderopvangorganisaties en daarom zijn wij ook op zoek naar medewerkers met dat beetje meer. Wij zoeken dus niet zomaar personeel, maar wij zoeken een echte ‘Ben of Belle’.

Functie-eisen; Het profiel van een Ben of Belle:
Een eerste vereiste is natuurlijk dat je dol bent op kinderen. Wij zijn op zoek naar medewerkers voor het creëren van een veilige, vertrouwde omgeving voor kinderen om zich te kunnen ontwikkelen, elkaar te ontmoeten en om vrij te kunnen spelen. Medewerkers die een ontspannen sfeer weten te scheppen waarin aandacht is voor het individuele kind. Naast de gebruikelijke verzorging van de kinderen zullen er gezamenlijk activiteiten worden aangeboden, gericht op verschillende ontwikkelingsgebieden.
• Je beschikt over een relevante opleiding op minimaal MBO 3 niveau.
• Je hebt ervaring met het werken in de kinderopvang.
• Je hebt de pedagogische kennis en vaardigheden om onze kinderen op een professionele en enthousiaste manier te begeleiden.
• Je bent sensitief en responsief.
• Je creëert een gezellige en stimulerende omgeving waarin de kinderen zich onbevangen kunnen ontwikkelen.
• Je hebt een open houding en communiceert eerlijk en transparant.
• Voor het schrijven van (kind)verslagen en het contact met ouders/verzorgers beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
• Je werkt gestructureerd en hebt overzicht over je werk.
• Je bent collegiaal en hebt een flexibele houding. We verwachten dat je jezelf blijft ontwikkelen en in teamverband meedenkt hoe we onze kinderopvang nog beter kunnen maken.
• Je reistijd bedraagt niet meer dan 30 minuten vanaf Amersfoort.
Als je wilt solliciteren ontvangen we graag een motivatiebrief waarin je beschrijft waarom je in onze organisatie zou willen werken. Je motivatie en CV (voorzien van pasfoto) kun je mailen naar pz@benbelle.nl t.a.v. Melissa Vas. Mocht je eerst nog meer informatie willen over de vacature dan kan je telefonisch contact opnemen (06-19037767).                                                                                 

Wat heeft BenBelle Kinderopvang nog meer te bieden?                        
Werk met plezier! Naast een salaris conform CAO Kindercentra, bieden wij je een afwisselende en uitdagende baan in een enthousiast team, waarbij een prettige werksfeer met ruimte voor eigen inbreng en initiatieven centraal staan. Binnen de organisatie hechten wij veel waarde aan open communicatie.                                                                                                                                                           
Kortom: een organisatie waar je elke dag plezier naar toe gaat en een hoop werkervaring kan opdoen!

vliegen op de knieeen