content

Werken bij BenBelle

BenBelle Kinderopvang zoekt collega’s!
(voor 27 uur – 36 uur / of aantal uren naar wens in overleg)

BenBelle Kinderopvang zoekt collega’s voor haar kinderdagverblijven (zowel voor de babygroepen als voor de peutergroepen) en bso's. Voor 27 – 36 uur per week of een aantal uren per week naar wens in overleg. Ook zoeken wij pedagogisch medewerkers voor de oproeppoule en tijdelijke collega's voor onze kinderdagverblijven ter vervanging tijdens ziekte en zwangerschapsverlof. Ook als je graag in de kinderopvang wilt werken, maar (nog) geen ervaring hebt nodigen we je graag uit om te solliciteren. Ben je zijinstromer en wil je de BBL opleiding gaan doen? Ook dan ben je bij BenBelle van harte welkom! We zijn benieuwd naar jouw persoonlijke kwaliteiten; samen leren en groeien we verder!

Wie ben jij?
Het werken met kinderen is wat je het allerliefste doet. Je voelt precies aan wat een kind nodig heeft om zich veilig te voelen en tot spel te komen. Je hebt zowel overzicht op de groep als aandacht voor het welbevinden van het individuele kind. Je weet dat ieder kind een eigen volgorde en tempo qua ontwikkeling heeft en speelt daar op in. Samen met je collega’s bedenk je activiteiten die aansluiten bij de ontwikkelingsbehoefte van een groep of kind. Je bent leergierig en gedreven om jezelf te blijven ontwikkelen in je vakgebied.

Verder beschik je over:
• een relevante opleiding op minimaal MBO 3 niveau of je bent bereid om d.m.v. een BBL opleiding je diploma te gaan halen;
• voldoende pedagogische kennis en vaardigheden om kinderen op een professionele manier te begeleiden;
• een open houding, waarmee je eerlijk en transparant communiceert;
• goede communicatieve vaardigheden voor het schrijven van (kind)verslagen en het contact met ouders/verzorgers.
Ook ben je:
• collegiaal en flexibel;
• gestructureerd, zodat je overzicht houdt over je werk;
• wil je je blijvend verdiepen in de ontwikkelingen binnen je vakgebied;
• nieuwsgierig; van nieuwe kennis en ervaringen word je blij.

Wie is BenBelle?
BenBelle is een kinderopvangorganisatie met een duidelijke visie. De kernwaarden kwaliteit, huiselijk, open, groen en met plezier vormen het uitgangspunt voor onze opvang. We hebben drie vestigingen in en om Amersfoort waar we kinderen van 0 tot 12 jaar pedagogisch verantwoorde en ontwikkelingsgerichte opvang bieden van hoge kwaliteit. Het welzijn, welbevinden en plezier van zowel kinderen als collega’s staan daarbij voorop. 


Bij ons werk je met passie en plezier. Je werkomgeving is inspirerend en nodigt uit om je persoonlijke talenten in te zetten. Wat breng jij voor talenten mee die de kinderen uitdagen en plezier brengen?


Wil je met ons kennismaken? Stuur een mailtje met een motivatiebrief en een CV naar pz@benbelle.nl en dan nemen we contact met je op.