content

Werken bij BenBelle

VACATURES

BenBelle is een particuliere kinderopvangorganisatie met 3 vestigingen. Wij werken met een duidelijke visie: Huiselijk, open, groen en met plezier! Dit geldt voor de kinderen, ouders en onze medewerkers.
We bieden kinderen van 0 tot 12 jaar kwalitatief hoogstaande, pedagogisch verantwoorde en ontwikkelingsgerichte opvang aan in kleine groepen. Het welzijn en het plezier van de kinderen staan hierin centraal. De dienstverlening van BenBelle Kinderopvang is onderscheidend ten opzichte van andere kinderopvangorganisaties en daarom zijn wij ook op zoek naar medewerkers met dat beetje meer. Wij zoeken dus niet zomaar personeel, maar wij zoeken een echte ‘Ben' of 'Belle’.

 

 1Ben&Belle, Buitenschoolse opvang

Zijn wij jouw toekomstige collega?

Wij zijn BenBelle Kinderopvang en op zoek naar collega's voor onze BSO!

Is werken op de BSO jouw passie en wil je graag jouw talenten inzetten?.

Ben je sportief en trap je het liefst de hele dag tegen een bal of ben je super creatief en knutsel je de mooiste kunstwerken? Houd je van groen en kweek je de lekkerste tomaten of ben je handig en ga je helemaal los met hutten bouwen? Ben jij master chef in de keuken of misschien wel technisch een topper? Al deze talenten en nog veel meer kunnen wij goed gebruiken!

Denk je: Hey, het lijkt me wel tof om eens kennis te maken met BenBelle? Kom dan gezellig een bakje koffie drinken, zodat we kunnen kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Wat je hiervoor moet doen?
Stuur een mailtje naar pz@benbelle.nl met naam en telefoonnummer onder vermelding van Vacature BSO en dan nemen wij meteen contact met jou op! Zo simpel kan het zijn;). Tot snel! 

foto bij vacature BSO

 

2) Vacature pedagogisch medewerker - op oproepbasis

Vacature Pedagogisch medewerker voor alle locaties:
Ben jij onze nieuwe Ben of Belle? Wij zijn opzoek naar een (oproep) pedagogisch medewerker. Eventueel is een aantal uren op contract mogelijk.

BenBelle is een particuliere kinderopvangorganisatie met 3 vestigingen. Wij werken met een duidelijke visie; Huiselijk, open, groen en met plezier! Dit geldt voor de kinderen, ouders en onze medewerkers.
We bieden kinderen van 0 tot 12 jaar kwalitatief hoogstaande, pedagogisch verantwoorde en ontwikkelingsgerichte opvang aan in kleine groepen. Het welzijn en het plezier van de kinderen staan hierin centraal. De dienstverlening van BenBelle Kinderopvang is onderscheidend ten opzichte van andere kinderopvangorganisaties en daarom zijn wij ook op zoek naar medewerkers met dat beetje meer. Wij zoeken dus niet zomaar personeel, maar wij zoeken een echte ‘Ben' of 'Belle’.

Functie-eisen; Het profiel van een Ben of Belle:


Een eerste vereiste is natuurlijk dat je dol bent op kinderen. Wij zijn op zoek naar medewerkers voor het creëren van een veilige, vertrouwde omgeving voor kinderen om zich te kunnen ontwikkelen, elkaar te ontmoeten en om vrij te kunnen spelen. Medewerkers die een ontspannen sfeer weten te scheppen waarin aandacht is voor het individuele kind. Naast de gebruikelijke verzorging van de kinderen zullen er gezamenlijke activiteiten worden aangeboden, gericht op verschillende ontwikkelingsgebieden.


• Je beschikt over een relevante opleiding op minimaal MBO 3 niveau.
• Je hebt ervaring met het werken in de kinderopvang.
• Je hebt de pedagogische kennis en vaardigheden om onze kinderen op een professionele en enthousiaste manier te begeleiden.
• Je bent sensitief en responsief.
• Je creëert een gezellige en stimulerende omgeving waarin de kinderen zich onbevangen kunnen ontwikkelen.
• Je hebt een open houding en communiceert eerlijk en transparant.
• Voor het schrijven van (kind)verslagen en het contact met ouders/verzorgers beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
• Je werkt gestructureerd en hebt overzicht over je werk.
• Je bent collegiaal en hebt een flexibele houding. We verwachten dat je jezelf blijft ontwikkelen en in teamverband meedenkt hoe we onze kinderopvang nog beter kunnen maken.
• Je reistijd bedraagt niet meer dan 30 minuten vanaf Amersfoort.


Als je wilt solliciteren ontvangen we graag een motivatiebrief waarin je beschrijft waarom je in onze organisatie zou willen werken. Je motivatie en CV (voorzien van pasfoto) kun je mailen naar pz@benbelle.nl t.a.v. Els de Meijer. Mocht je eerst nog meer informatie willen over de vacature dan kan je telefonisch contact opnemen (033-4968680).                                                                                 

Wat heeft BenBelle Kinderopvang nog meer te bieden?                        
Werk met plezier! Naast een salaris conform CAO Kindercentra, bieden wij je een afwisselende en uitdagende baan in een enthousiast team, waarbij een prettige werksfeer met ruimte voor eigen inbreng en initiatieven centraal staan. Binnen de organisatie hechten wij veel waarde aan open communicatie.                                                                                                                                                           
Kortom: een organisatie waar je elke dag met plezier naar toe gaat en een hoop werkervaring kunt opdoen!

vliegen op de knieeen