content

Nieuwe locatie Amersfoort Zuid open

Spelen, leren en ontdekken? Het kan vanaf 1 september ook in onze nieuwe locatie Eik en Berg in Amersfoort Zuid. BenBelle Kinderopvang gaat vanaf deze datum van start in de prachtige locatie aan de Van Hogendorplaan. We bieden kinderdagopvang en BSO aan in een mooi, karakteristiek pand waar kinderen alle ruimte hebben om te spelen, leren en te ontdekken. Ontdek 't zelf en schrijf uw kindje nu in!

Onze nieuwe locatie kenmerkt zich door een grote, groene tuin waar kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. In het riante pand is voor alle leeftijdsgroepen opvang op maat door professionele, betrokken medewerkers beschikbaar. Er zijn kindvriendlijke ruimtes en slaapkamers voor de allerkleinsten en mooi ingerichte speel- en ontdekplaatsen voor de peuters en kleuters.

kantoor_amersfoort_1453460[1].JPG

 

Voor kinderen die van de BSO gebruikmaken, is er een geheel eigen etage in het pand. Alle ruimte dus om plezier te maken, te spelen te leren en te ontdekken. Onze nieuwe locatie heeft geen wachtlijst.

Heeft u belangstelling voor een plaats bij ons of wilt u zich inschrijven? Kom gerust een kijkje nemen of neem contact op voor meer informatie. Bel (033) 496 86 80.

Als u nu overstapt naar BenBelle Kinderopvang, bieden we u een unieke overstapservice waarbij we de kosten van de opzegtermijn bij uw huidige aanbieder overnemen!