content

Hoogland kdv

Hallo Hoogland!  (Vlakbij het nieuwe ziekenhuis!)

Midden in de oude dorpskern van Hoogland, aan de Hamseweg 39, vindt u kinderdagverblijf Benjamin. Al sinds 2001 bieden wij hier kinderdagopvang aan. Achter de charmante gevel treft u een sfeervol, ruim opgezet kindercentrum waar zes groepen in zijn gehuisvest.

Via deze link kunt u een virtuele rondleiding door onze locatie maken!

Er zijn drie babygroepen voor kinderen van 0 tot 2 jaar: "de Muisjes", de "Biggetjes" en "de Eendjes". De Muisjes 'zitten' op de eerste verdieping en beschikken over een groot dakterras. Rond de tweede verjaardag gaan de kinderen naar een dreumes/peutergroep. Deze groepen heten "de Kikkers", "de Uiltjes" en "de Vlinders".

vestiging_hoogland_8Naast de groepsruimtes beschikken we ook over een grote speelhal die we gebruiken als extra speelruimte, bij  slecht weer en voor speciale activiteiten. Bijvoorbeeld voor het vieren van het Sinterklaasfeest. De ruime speelhal wordt ook gebruikt voor de activiteiten gericht op de grootste kinderen (3+activiteiten) en als gymzaal.

Onze tuin ligt beschut achter het pand en is uniek! Groot (600m2!), groen, voorzien van glijbaan, klimmogelijkheden, verstopplekjes, speelhuisjes, zandbakken, een moestuin en een aparte babytuin voorzien van slaapmogelijkheden. Met recht een echte ontdektuin waar alle kinderen graag in te vinden zijn. En natuurlijk gaan we zo veel mogelijk naar buiten want slecht weer bestaat niet, we doen gewoon geschikte kleding aan!

In september 2013 heeft het team in Hoogland het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang behaald. Dit Kwaliteitsmerk wordt uitgereikt door de Stichting Groen Cement. Deze stichting heeft tot doel iedereen die zich met de relatie kind en natuur bezig houdt met elkaar te verbinden. Voor meer informatie klikt u op het Kwaliteitskeurmerk logo:

130106 Logo Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang JPEG (100 x 100)             vieze vingers           zonnebloemen   

 

 

 

Bij kinderdagverblijf Benjamin hebben we “GROEN” als kernwaarde omarmd.

Tuin H vanaf Moestuin

 

Team Het team in Hoogland bestaat uit 20 enthousiaste pedagogisch medewerkers. Op alle groepen werken vaste medewerkers en zij worden aangevuld door collega's die vanuit onze eigen invalpoule ingezet worden bij ziekte en verlofdagen. Zo treft u altijd een bekend gezicht. Wendy Bogaard is vestigingscoördinator.  Zij werkt op maandag, dinsdagochtend, woensdag en donderdagochtend. Ze is bereikbaar via (033) 496 8680 of per mail op wendy.bogaard@benbelle.nl. Planningsaanvragen kunt u per mail indienen via planning@benbelle.nl

Ziekenhuis Kinderdagverblijf Benjamin Hoogland ligt op 2 minuten afstand van het nieuwe ziekenhuis. Voor kinderopvang op maat die uw kind het beste biedt kiest u voor Benjamin! Wij denken graag met u mee, ook als u flexibele opvang nodig heeft. Belt u dan met de afdeling planning op telefoonnummer 033-496 86 80.

Hoogland - kinderdagverblijf Benjamin
Hamseweg 39
3828 AA Hooglandvestiging_hoogland_7
(033) 496 8680
LKR nr: 643754738
Laatste GGD rapport: klik hier