content

Amersfoort Zuid kdv

Hallo Amersfoort Zuid, hier spelen wij!

In deze prachtige vestiging aan de Van Hogendorplaan is het prima toeven! BenBelle Kinderopvang is namelijk sinds 2012 ook hét adres voor kwaliteitskinderopvang in Amersfoort Zuid. Spelen, leren en ontdekken kan hier in een riante, karakteristieke stadsvilla met een bijzonder grote tuin. In villa 'Eik en Berg', aan de Van Hogendorplaan 8-10, bieden we dagopvang voor de allerkleinsten en buitenschoolse opvang voor de schoolgaande kinderen.

Klik hier voor een virtuele rondleiding!

Eik en Berg gevel met tuin (400 x 267)

Naast de grote tuin, waar kinderen heerlijk kunnen spelen en ravotten, is het pand zelf uiteraard volledig ingericht op de behoeften van de verschillende leeftijdsgroepen. Er zijn kindvriendelijke ruimtes en rustige, prettige slaapkamers voor de baby's en mooi ingerichte speel- en ontdekplaatsen voor de peuters en kleuters. 

Eik en BErg atelier (150 x 100) eik babygroep (150 x 100) Eik en Berg Inktvisjes (150 x 100)

Team Het team in Eik en Berg bestaat uit enthousiaste pedagogisch medewerkers. Op alle groepen werken vaste medewerkers en zij worden aangevuld door collega's die vanuit onze eigen invalpoule ingezet worden bij ziekte en verlofdagen. Zo treft u altijd een bekend gezicht. Bert Bos is vestigingscoördinator.  

Hij is bereikbaar via (033) 496 8680 of per mail op bert.bos@benbelle.nl. Planningsaanvragen kunt u per mail indienen via planning@benbelle.nl

Wilt u onze nieuwe locatie ontdekken of bent u op zoek naar een liefdevolle opvang voor uw kindje? Maak gerust een afspraak en kom 'ns kijken. De koffie staat klaar!

Amersfoort Zuid - Eik en Berg (nabij Amersfoort CS)
Van Hogendorplaan 8-10
3818 JM Amersfoort
(033) 496 86 80
info@benbelle.nl
LKR nr:116055856
Laatste GGD rapport: klik hier