content

Vathorst bso

Onze Buitenschoolse Opvang biedt ruimte aan 70 kinderen per dag in de leeftijd van 4 tm 12 jaar. De ruimte is opgedeeld in verschillende kamers met elk een eigen functie. Zo hebben we een grandcafe waar kinderen kunnen koken en bakken, er is een ruim atelier waar alle vormen van handenarbeid (knutselen, tekenen, houtbewerking, naaien, kleien enz) te vinden zijn. Op de vide is een chillplek voor de oudste kinderen. Hier kunnen ze kletsen, lezen, een spelletje doen. Ook huiswerk maken behoort tot de mogelijkheden.

V bso keuken (400 x 267)

In de bibliotheek staan kasten vol boeken, spelletjes en puzzels. Hier is het rustig en kun je je lekker terugtrekken. Natuurlijk hebben we ook lego, barbies, een huishoek, kapla en andere bouwmaterialen. Ook bij de bso wordt zoveel mogelijk buiten gespeeld.

bso tuin.JPG (400 x 300)

Ons vaste team van medewerkers staat klaar om u en uw kind welkom te heten. Op alle groepen werken vaste medewerkers en zij worden aangevuld door collega's die vanuit onze eigen invalpoule ingezet worden bij ziekte en verlofdagen. Zo treft u altijd een bekend gezicht.

Voor vragen over de BSO kunt u contact opnemen met de planning via (033) 496 86 80 of per mail op planning@benbelle.nl. Planningsaanvragen kunt u per mail indienen via planning@benbelle.nl

Wij halen de kinderen op van de volgende scholen: de Marke, Kontiki en Atlantis. Bent u op zoek naar een fijne plek voor uw kind, met alle ruimte om zich te ontwikkelen en te spelen, met betrokken pedagogisch medewerkers en een prettige sfeer? Kom dan langs en wij laten u graag onze Boerderij zien!

Vathorst - De Boerderij
BSO Ben&Belle
Mont Blanc 2
3825 AH Amersfoort
(033) 496 86 80
LKR nr: 147456484
Laatste GGD rapport: klik hier