content

Werken bij BenBelle

 

BenBelle Kinderopvang zoekt collega’s!
Voor 27 / 36 uur of aantal uren naar wens in overleg.

Kom jij het beste tot je recht in een kleinschalige huiselijke organisatie en heb je een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO 3 niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie is BenBelle?
BenBelle is een kinderopvangorganisatie met een duidelijke visie. De kernwaarden kwaliteit, huiselijk, open, groen en met plezier vormen het uitgangspunt voor onze opvang. We hebben drie vestigingen in en om Amersfoort met horizontale groepen waar we kinderen van 0 tot 12 jaar pedagogisch verantwoorde en ontwikkelingsgerichte opvang bieden van hoge kwaliteit. Het welzijn, welbevinden en plezier van zowel kinderen als collega’s staan daarbij voorop.
Wie ben jij?
Het werken met kinderen is wat je het allerliefste doet. Je voelt precies aan wat een kind nodig heeft om zich veilig te voelen en tot spel te komen. Je hebt zowel overzicht op de groep als aandacht voor het welbevinden van het individuele kind. Je weet dat ieder kind een eigen volgorde en tempo qua ontwikkeling heeft en speelt daar op in. Samen met je collega’s bedenk je activiteiten die aansluiten bij de ontwikkelingsbehoefte van een groep of kind. Je bent leergierig en gedreven om jezelf te blijven ontwikkelen in je vakgebied.


Vacatures
- diverse vacatures op de babygroepen, voor minimaal 27 uur per week;
- diverse vacatures op de peutergroepen, voor minimaal 27 uur per week;
- diverse vacatures bij de BSO waarbij we het aantal uren in overleg afspreken.

 

Contractduur: 12 maanden


Aanvullende betalingen:
- overuren kunnen worden uitbetaald
- vakantiegeld
- eindejaarsuitkering


Arbeidsvoorwaarden
- budget voor professionele ontwikkeling
- fietsplan
- reiskostenvergoeding (vanaf 2 km enkele reis woon/werk afstand)

 

Bij ons werk je vanuit je passie en met plezier. Je werkomgeving is inspirerend en nodigt uit om je persoonlijke talenten in te zetten. Wat breng jij voor talenten mee die de kinderen uitdagen en plezier brengen?


Wil je met ons kennismaken? Stuur een mail met je CV naar werken@benbelle.nl en dan nemen we contact met je op.