flyer-beeld

Over BenBelle

Meer dan een opvangplek...

Kinderopvang is meer dan alleen een opvangplek voor een kind. Meer dan alleen een beleidsplan op papier en meer dan strooien met 'kindvriendelijke’ uitgangspunten. Kinderopvang doe je met passie, kennis, warmte én visie. En dat in een huiselijke, open, groene en vooral plezierige omgeving! Dat is waar BenBelle Kinderopvang voor staat.

BenBelle Kinderopvang is een professionele, particuliere organisatie die sinds 2000, vanuit diverse vestigingen dagopvang of buitenschoolse opvang aanbiedt voor kinderen. We bieden kinderen van 0 tot 12 jaar kwalitatief hoogstaande en pedagogisch verantwoorde opvang aan in groepen in een huiselijke omgeving. Het welzijn en het plezier van de kinderen staat hierbij centraal. 

Kom eens kijken

Wil je meer weten over BenBelle Kinderopvang of een kijkje komen nemen op één van onze locaties voor jouw kind? Neem gerust contact op met de planning, we geven je graag een rondleiding. 

Bel ons voor meer informatie of een afspraak via 0346 214323 of via planning@benbelle.nl.

 

BenBelle Kinderopvang is aangesloten bij Brancheorganisatie Kinderopvang                                                    

logo brancheorganisatie                                           

Dat ‘Groen’ een belangrijke kernwaarde is in Hoogland, blijkt uit het feit dat het het Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang draagt. Meer informatie over dit Kwaliteitskeurmerk vind je onder het logo.

 130106 Logo Kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang JPEG (100 x 100)

 

Expertisecentrum Kinderopvang_VIGNET_Investeerders 2024_250px