content

Amersfoort Zuid bso

Voor de kinderen die gebruikmaken van de BSO is er een geheel eigen etage in ons pand waar ze na een schooldag rust, uitdaging en plezier vinden.

Onze Buitenschoolse Opvang biedt ruimte aan 40 kinderen per dag in de leeftijd van 4 tm 12 jaar. Ben&Belle beschikt over een geheel eigen zolderetage in ons pand waar de kinderen na een schooldag rust, uitdaging en plezier vinden. De ruimte is opgedeeld in verschillende plekken, kamers met elk een eigen functie. Op de zolder is de huiskamer, met een keuken waar kinderen kunnen koken en bakken. Hier zijn ook de chill/leeshoek, de bouwhoek en de poppenhoek te vinden.  In het atelier zijn alle vormen van handenarbeid (knutselen, tekenen, houtbewerking, naaien, kleien enz) te vinden. In de speelkelder is een chillplek voor de oudste kinderen. Hier kunnen ze kletsen, lezen, een spelletje doen. Ook huiswerk maken behoort tot de mogelijkheden.

Eik en BErg atelier (400 x 267)

Ook bij de bso wordt zoveel mogelijk buiten gespeeld.

 Eik en Berg gevel met tuin (400 x 267)

Ons vaste team van medewerkers staat klaar om jou en je kind welkom te heten. Op alle groepen werken vaste medewerkers en zij worden aangevuld door collega's die vanuit onze eigen invalpoule ingezet worden bij ziekte en verlofdagen. Zo tref je altijd een bekend gezicht. 

Wendy Bogaard is locatieverantwoordelijke. Zij wordt tijdelijk waargenomen voor Amy van Elst, assistent leidinggevende. Amy werkt op maandag, woensdag en donderdag. Zij is bereikbaar per mail: amy.van.elst@benbelle.nl. Vragen over inschrijving en overige planningsaanvragen kun je per mail indienen via planning@benbelle.nl

Wij halen de kinderen op van de volgende scholen: het ASV, Joost van den Vondel en School op de Berg. Ben je op zoek naar een fijne plek voor jouw kind, met alle ruimte om zich te ontwikkelen en te spelen, met betrokken pedagogisch medewerkers en een prettige sfeer? Kom dan langs en wij laten je graag onze villa Eik en Berg zien!

 

Villa Eik en Berg
BSO Ben&Belle
Van Hogendorplaan 8-10
3818 JM AH Amersfoort
0346 214323
LKR nr: 408653267
Laatste GGD rapport: klik hier