content

Vathorst kdv

Hallo Vathorst, speel je mee?

Aan de rand van Vathorst, midden tussen het groen en de oorspronkelijke boerderijen, staat onze eigen BenBelle Boerderij.

De Boerderij is speciaal voor BenBelle ontwikkeld en is dan ook compleet aangepast aan alle eisen die wij aan goede kinderopvang stellen. De groepen zijn ruim en hebben een rechtstreekse verbinding met de buitenruimte, er is een modern klimaatsysteem en we beschikken over een enorme speelruimte. 

Via deze link kun je alvast een virtuele rondleiding volgen!

eend 2 (225 x 168) vestiging_vathorst_4

De tuin ligt rondom het pand en heeft een totale oppervlakte van 1250 m2. De tuin is verdeeld in een babytuin, een dreumes/peuter tuin en een bso tuin. De tuin heeft een natuurlijk karakter, is groen, biedt uitdaging, er zijn grote zandbakken, klim- en klauter mogelijkheden, verstopplekjes, ruimte voor groepsspelletjes en nog veel meer! En we gaan het liefst elke dag naar buiten, want slecht weer bestaat niet, we doen gewoon de juiste kleding aan!

 Tuin Boerderij sept 2012 034.JPG Tuin Boerderij sept 2012 001.JPG babytuin en peutertuin

In de Boerderij vind je de volgende groepen:

3 babygroepen voor kinderen van 0-2 jaar: de Biggetjes, de Eendjes en de Lammetjes, 3 groepen voor kinderen van 2-4: de Konijntjes, de Egeltjes en de Veulentjes.

 Veulens 1 (225 x 168)

Ons vaste team van 17 medewerkers staat klaar om jou en je kind welkom te heten.

Mirjam Stevens-Renden is locatieverantwoordelijke. Zij wordt tijdelijk waargenomen door Iris de Gans. Iris werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Zij is bereikbaar per mail: iris.de.gans@benbelle.nl. Op alle groepen werken vaste medewerkers en zij worden aangevuld door collega's die vanuit onze eigen invalpoule ingezet worden bij ziekte en verlofdagen. Zo tref je altijd een bekend gezicht. Vragen over inschrijving en overige planningsaanvragen kun je per mail indienen via planning@benbelle.nl

Ben je op zoek naar een fijne plek voor jouw kind, met alle ruimte om zich te ontwikkelen en te spelen, met betrokken pedagogisch medewerkers en een prettige sfeer? Kom dan langs en wij laten je graag onze Boerderij zien!

Vathorst - De Boerderij
kinderdagverblijf Benjamin & BSO Ben&Belle
Mont Blanc 2
3825 AH Amersfoort
0346 214323
LKR nr: 169726988
Laatste GGD rapport: klik hier