content

BenBelle onderdeel van Topkids Kinderopvang

Afscheid van Lisette Smid

Aan alle ouders/verzorgers van BenBelle Kinderopvang,

Hierbij laat ik jullie weten dat ik vertrek als directeur van BenBelle Kinderopvang. 

22 jaar geleden ben ik begonnen aan een groot avontuur. Eén van mijn dromen was om een eigen bedrijf te beginnen. Samen met het team heb ik met hart en ziel gewerkt aan de bouw van BenBelle Kinderopvang en zeg ik met trots dat we een fijne opvang- en ontwikkelplek voor kinderen bieden. Ik ben door een partij benaderd en dat heeft er toe geleid dat ik er nu een punt achter zet.

Op de groepen zal er voor jullie als ouders en de kinderen niets veranderen. Het vertrouwde team van pedagogisch medewerkers en vestigingscoördinator blijft vol liefde en deskundigheid aanspreekpunt voor ouders en vast gezicht voor de kinderen. Voor een deel van het stafteam vinden wel veranderingen plaats omdat er samengewerkt gaat worden met het servicebureau. Jur de Groot legt zijn functie als planner neer. Ik bedank jullie voor het vertrouwen in BenBelle. Jur en ik wensen jullie het allerbeste toe en nog veel mooie jaren bij onze mooie organisatie.

Hartelijke groet,

Lisette Smid

 

Het stokje overgedragen aan Samenwerkende Kinderopvang

Met het vertrek van Lisette Smid is het stokje overgedragen aan Samenwerkende Kinderopvang. Dit is een organisatie waar inmiddels 15 kinderopvangorganisaties, inclusief BenBelle, onder hangen en samenwerken. Het motto van Samenwerkende Kinderopvang is “groot worden door het kleine in ere te houden”. De schaalgrootte van Samenwerkende Kinderopvang geeft ruimte om te investeren in de groei en ontwikkeling van pedagogisch medewerkers en in innovatie en pedagogische kwaliteit. Korte lijnen dragen bij aan een persoonlijke benadering en een grote verbondenheid tussen de betrokken medewerkers en ouders en kinderen.

 

Directeur

Topkids Kinderopvang is ook een label van Samenwerkende Kinderopvang en omdat zij in Soest en omgeving gevestigd zijn, met een eigen servicebureau, lag het al snel voor de hand dat BenBelle intensief gaat samenwerken met Topkids en aangestuurd gaat worden door dezelfde directeur, Bregje de Saint Aulaire.

 

Het servicebureau

Samenwerkende Kinderopvang heeft een decentrale strategie waarbij het belang van de vestigingen voorop staat. Op het servicebureau in Soest staat een team van specialisten klaar om te ondersteunen op verschillende vakgebieden. Denk daarbij aan de afdelingen Planning & Plaatsing, Finance, Kwaliteit & Pedagogiek, HR, Recruitment, Marketing & Communicatie en Facilitair.