flyer-beeld

Wat wij doen

Even voorstellen

BenBelle Kinderdagopvang biedt dagopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar in Amersfoort en Hoogland. Onze kinderdagverblijven noemen we Benjamin, de locaties voor buitenschoolse opvang heten Ben&Belle.

Huiselijk, open, groen en plezier: vier woorden die je ook op de homepage vindt. Het zijn onze kernwaarden én de begrippen die onze kinderopvang kenmerken.

De locaties van BenBelle Kinderopvang zijn huiselijk, bijna zoals thuis. We hebben ruimtes waar kinderen naar hartelust kunnen spelen en ontdekken én kamers waar de allerkleinsten rustig van hun slaapje genieten. Onze locaties voor buitenschoolse opvang zijn geheel ingericht op de behoeften van deze leeftijdsgroep. We bieden de kinderen en de ‘bijna tieners’ ruimte, rust en uitdaging gecombineerd met sportieve en creatieve activiteiten. Zo kunnen ze bijvoorbeeld het theaterpodium beklimmen, hun kookkunsten ontdekken of hun eigen bibliotheek induiken.

BenBelle hecht veel waarde aan buitenspelen en aan groene ruimte. De omgeving van onze kindercentra is dan ook met zorg gekozen én ingericht. Elk van onze kinderopvanglocaties beschikt over een riante tuin en een ruime speelplaats buiten. Volop mogelijkheid om plezier te maken in de frisse lucht, in de zandbak, bij de speeltoestellen of lekker bezig te zijn in de moestuin bijvoorbeeld.

Bij BenBelle Kinderopvang staat het kind in de groep centraal. In een groep leren kinderen van elkaar. Leren ze geven en nemen, leren ze samen spelen en samen delen. Leren ze winnen, maar ook verliezen. Al spelerdenwijs ontwikkelen kinderen zo sociale vaardigheden in de groep die niet alleen daar, maar ook in de 'grote wereld' straks belangrijk zijn.

Meer informatie over onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang vind je hiernaast.